Mergi la conţinutul principal

Produse

Radiatoare decorative

Radiatoare decorative RADOX. Perfecte până în cel mai mic detaliu

 

RADOX a investit întotdeauna în cercetare şi dezvoltare, dând viaţă unei noi game de radiatoare concepute pentru a asigura o eficienţă termică maximă.
Un radiator este eficient din punct de vedere termic atunci când radiază o cantitate mare de căldură, în timp ce utilizează un conţinut redus de apă, economisind cât mai multă energie. Datorită structurii, formei şi materialului, radiatoarele RADOX sunt proiectate special pentru o performanţă cât mai mare.
 

Radiatoarele RADOX sunt produse în variantă cromată, inox, vopsite alb-standard, precum și în orice culoare aleasă de client din paleta de culori RAL. Personalizarea radiatoarelor este un diferențiator major în piață, iar pentru RADOX această divizie este una în care procesul industrial întâlnește procesul creativ.

Capacitatea superioară de producție este coloana vertebrală a companiei. RADOX dezvoltă și fabrică produse performante, de o calitate excepțională, prin îmbinarea perfectă între inginerie și creativitate. În procesul de fabricație al radiatoarelor, RADOX folosește cea mai performantă stație de cromare din Europa Centrală și de Est, complet automatizată și ecologică.

RADOX deţine propria instalaţie automată de cromare Ni-Ni-Cr şi de vopsire în câmp electrostatic, garantând astfel controlul asupra calităţii finisajului pe tot parcursul procesului de fabricaţie. Tehnologia noastră de cromare conferă caloriferelor RADOX o rezistență de peste 200 de ore la testul de ceață salină. Acest lucru duce la o durabilitate mai mare în timp a caloriferelor și o durată de viață de două ori mai mare față de cele realizate cu alte tehnologii de cromare.

Fluxul nostru de producție este foarte diferit de cel al competitorilor noștri. Mai exact, noi avem o linie de producție semi-automatizată, nu complet automatizată, ceea ce ne conduce spre anumite criterii implicite de calitate și o flexibilitate sporita a productiei.

Vezi mai mult...