Mergi la conţinutul principal

Responsabilitate socială

 
Responsabilitatea socială: un mod de gândire
 
Acordăm atenția cuvenită tuturor produselor si a efectelor pozitive dar și negative generate, urmarind fiecare aspect in parte, si tinand cont de ele in alegeri, acțiuni, activități și proiecte desfășurate. Proiectele de SUSTENABILITATE RADOX sunt menite sa sustina si sa dezvolte strategia de management a companiei și implicarea acesteia din punct de vedere economic, de mediu și social. Ne propunem astfel să sprijinim oameni, idei, proiecte, comunitatea.
Mediu Educație Sport Comunitate Cultură

 

Mediu

"Mediul nu este proprietatea nimănui de a distruge; este responsabilitatea tuturor de a proteja." - Mohith Agad

CUM participam activ la protejarea mediului?

  • Cele mai noi echipamente si tehnologii ecofriendly. In acest sens promovăm echipamente și tehnologii, dezvoltăm soluții ce se bazează pe utilizarea de energie din surse regenerabile, cu consum energetic redus și emisii reduse de poluanți.

  • Instrumente digitale de management

  • Din punct de vedere al producției, obiectivele noastre sunt de a asigura eficiența energetică maximă a activităților de producție și de reducere propriilor emisii.

  • Proiecte dedicate, avand ca scop principal conservarea resurselor naturale și a mediului natural și, acolo unde este posibil, repararea daunelor și inversarea tendințelor.

 

 
 

 


Educație

"Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea." - Nelson Mandela

CUM ne implicam in sustinerea educatiei?

  • În colaborare cu profesorii și studenții din cadrul Universității de Construcții  Bucureşti oferim în fiecare an studenților ocazia să aprofundeze și să observe, într-un mediu real de business, aplicabilitatea noțiunilor teoretice acumulate pe parcursul anilor de studii, în cadrul unor stagii de practică tehnologică organizate în cadrul spaților de producție Radox.

  • Organizam stagii de internship, un prim pas pentru o cariera de succes

  • Învestim in proiecte care au ca scop modernizarea spațiilor destinate învațamântului, 

 
 

 

 


Comunitate

"Nimeni nu este inutil în această lume dacă alină povara ce atârnă pe umerii semenilor săi" - Charles Dickens

CUM ne implicăm in dezvoltarea comunitatilor?

  • Sustinem proiecte, participand cu echipamente HVAC si knowhow-ul echipei noastre pentru proiecte de dezvoltare, modernizare a spatiilor dedicate sanatatii si educatiei: gradinite si scoli, spitale, biserici.

  • Ne implicam activ in actiuni (financiar dar si prin alocarea de resuse umane) care au ca scop sprijinirea copiilor și familiilor dezavantajațe social, contribuind astfel la un viitor mai bun; oferim donații și asistență în cazul unor dezastre naturale, precum și sprijin pentru persoanele aflate în dificultate. 

 
 

 


 

Sport

" Sportul reprezintă vigoarea vitală a umanităţii" -  George Călinescu

CUM susținem performanța?

  • Sustinerea financiara a activitatii sportive pentru diverse asociatii/cluburi/sportivi (alimentatie de efort, participare la competitii, premierea sportivilor valorosi, sustinerea activitatii  sportive si competitionale a sportivului)

  • Împreună cu partenerii noștri organizam activitati si competitii care au ca scop descoperirea, selectionarea, initierea si pregatirea copiilor, tinerilor si a adultilor in vederea practicarii tenisului de camp, precum si popularizarea acestui sport catre toate categoriile de varsta.

 
 

 

 

Împreună cu Asociația Bookland pentru renovarea Școliilor din Romania!
Să ajutăm face parte din filozofia RADOX! Din respect pentru copiii noștri suntem partenerii activi ai asociației Bookland in campania...