Mergi la conţinutul principal

RADOX donează 20 de aparate de aer condiționat, către Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare

 

Îmbunătățirea condițiilor din saloane pentru pacienții spitalului INNBN

#neimplicăm

 

 

În contextul generat de pandemie, RADOX este alături de pacienți și de doctori în lupta împotriva virusului COVID-19, care a schimbat destinele și viața a milioanede români. Ne alăturăm demersului comun al mediului de afaceri din România care a înțeles să îi susțină pe cei aflați în linia întâi, personalul medical care lucrează sub o presiune imensă.

 

În situații critice, bunăstarea generală este și obiectivul Grupului Radox, precum al multor alte companii locale, care reușesc să aducă un plus de confort și siguranță în viețile celor care au acum cea mai mare nevoie.

Cu o valoare de peste 50.000 Euro, cele 20 aparate de aer conditionat vor asigura condițiile necesare bolnavilor internati in sectiile de neurologie ale spitalului.

 

 

“Acum mai mult ca niciodată trebuie să ne punem întrebarea ce putem face pentru ceilalți, atât ca persoane private, cât și ca instituții, companii. Este un gest firesc, să ajutăm cu tehnologii de ultimă generație acolo unde aflăm că există această nevoie. Dacă reușim să contribuim la ușurarea situației unor oameni care fac atât de mult bine, este o satisfacție imensă. Implicarea în viata comunității este un gest de normalitate în cultura RADOX, pe care îl facem constant și vom continua să îl facem și în viitor.”

Cristiana ROȘU, CEO RADOX 

 

 

 

 

 

 

Articole similare

Vanzarile totale de echipamente si instalatii HVAC s-au situat in jurul valorii de 600 de milioane de euro anul trecut, in crestere fata de nivelul din 2020, conform datelor din piata. Tendinta se va ...
  Baxi Mago este cronotermostatul modulant cu wi-fi integrat, conceput pentru a simplifica viața instalatorilor și a utilizatorilor finali. Pentru a preintampina dorintele utilizatorului final i...