Mergi la conţinutul principal

Avantajele caloriferelor Radox

RADOX este o marcă recunoscută pe plan naţional si internaţional în domeniul încălzirii și climatizării sinonimă cu pasiunea, designul, calitatea și consecvenţa.

Ne mândrim cu faptul că suntem producător european. Cele două fabrici reprezintă inima activităţii noastre. Câstigăm loialitatea clienţilor prin excelenţă în calitate, fiabilitate și inovaţie.

Astăzi, RADOX continuă să se dezvolte și să cucerească noi pieţe, tratând noile provocări cu același entuziasm și angajament ca la începuturi.

Capacitatea superioară de producție este coloana vertebrală a companiei. RADOX dezvoltă și fabrică produse performante, de o calitate excepțională, prin îmbinarea perfectă între inginerie și creativitate. În procesul de fabricație al radiatoarelor, RADOX folosește cea mai performantă stație de cromare din Europa Centrală și de Est, complet automatizată și ecologică.

Radiatoarele RADOX sunt produse în variantă cromată, inox, vopsite alb-standard, precum și în orice culoare aleasă de client din paleta de culori RAL. Personalizarea radiatoarelor este un diferențiator major în piață, iar pentru RADOX această divizie este una în care procesul industrial întâlnește procesul creativ.

Fluxul nostru de producție este foarte diferit de cel al competitorilor noștri. Mai exact, noi avem o linie de producție semi-automatizată, nu complet automatizată, ceea ce ne conduce spre anumite criterii implicite de calitate și o flexibilitate sporita a productiei.

După 30 de ani de investiţii şi de creştere constantă, marca RADOX este prezentă în peste 35 de ţări din întreaga lume. RADOX deţine propria instalaţie automată de cromare Ni-Ni-Cr şi de vopsire în câmp electrostatic, garantând astfel controlul asupra calităţii finisajului pe tot parcursul procesului de fabricaţie. Tehnologia noastră de cromare conferă caloriferelor RADOX o rezistență de peste 200 de ore la testul de ceață salină. Acest lucru duce la o durabilitate mai mare în timp a caloriferelor și o durată de viață de două ori mai mare față de cele realizate cu alte tehnologii de cromare.

 

Dezvoltam si fabricam produse performante

40 +
Tari in care exportam
80%
Export al caloriferelor decorative
10 ani
Garantie
Beneficiile caloriferelor RADOX
Materia prima

Țeava este furnizată de Marcegaglia - grupul Italian industrial lider al pieței europene și mondiale a oțelului. Atenția deosebită acordată sursei și originii materiilor prime este unul dintre punctele forte ale grupului privind gestionarea procesului de fabricație. Grosimea țevii este de 1 mm, in totalitate testată conform EDDY CURRENT TESTING, garanție a durabilității în timp.

Sudura RADOX

Procesul nostru de sudare prin brazare (cu alamă în mediu protector) permite o mai bună acoperire în zonele înguste dintre elemenţi şi colectori, asigurând o optimă durabilitate şi rezistenţă la coroziune, ceea ce creşte în mod semnificativ durata de viaţă a radiatorului. TOATE capacele radiatoarelor noastre sunt sudate prin procedeul „TIG”, realizând îmbinări solide şi lipsite de pori, creând o etanşare perfectă pentru prevenirea problemelor de scurgeri de apă.

Controlul calitatii

Radiatoarele RADOX sunt controlate pe întreg procesul de producţie, trecând prin 9 puncte de control. Avem un sistem de control al calităţii şi mediului certificat ISO 9001 & ISO 14001 şi putem controla şi supraveghea toate etapele de producţie, acordând o atenţie deosebită la detalii, de la începutul procesului și până la sfârşit. Garantăm astfel că nu va exista niciodată vreun compromis în ceea ce priveşte standardul ridicat de calitate al radiatoarelor RADOX.

Finisaje și culori

Toate radiatoarele vopsite au suprafeţele pregătite în prealabil, prin alicare şi fosfodegresare, procese speciale care curăță suprafețele, apoi sunt vopsite în câmp electrostatic cu pulbere, epoxipoliesterică achiziţionată de la AkzoNobel - Italia, unul dintre cei mai mari producători de vopsea de calitate. Radiatoarele cromate au suprafeţele acoperite cu 2 straturi de nichel 40-50 microni şi unul de crom 2-3 microni. Deţinem una dintre cele mai noi, eficiente şi ecologice instalaţii automatizate de cromare decorativă.

Eficienta energetica

RADOX a investit întotdeauna în cercetare şi dezvoltare, dând viaţă unei noi game de radiatoare concepute pentru a asigura o eficienţă termică maximă. Un radiator este eficient din punct de vedere termic atunci când radiază o cantitate mare de căldură, în timp ce utilizează un conţinut redus de apă, economisind cât mai multă energie. Datorită structurii, formei şi materialului, radiatoarele RADOX sunt proiectate special pentru o performanţă cât mai mare. 

Rezistenta la presiune

Fiecare radiator RADOX este probat la o presiune de 1.3 ori presiunea maxima de lucru.