Mergi la conţinutul principal

Produse

Hitachi

Pompe de căldură aer-apă,  cea mai bună soluție pentru încălzire, răcire și apă caldă menajeră

 

Noua generație de pompe de căldură aer-apă Hitachi, cu noul design, performanțe ridicate și cele mai bune comenzi, este soluția perfectă pentru toate proiectele!

Folosind energie regenerabilă precum aerul, pompele de căldură Hitachi Yutaki aer-apă generează economii mari de energie având un impact redus asupra mediului înconjurător. Reprezintă cel mai bun sprijin pentru sustenabilitate și contribuie direct la un viitor durabil, cu emisii reduse de carbon.

Fiind unele dintre cele mai bune sisteme de încălzire potrivite pentru toate tipurile de case, pompele de căldură aer-apă pot genera o cantitate importantă de energie absorbind o cantitate minimă de curent electric.

Pompele de căldură Yutaki pot fi conectate la orice tip de unități terminale, cum ar fi încălzirea prin pardoseală, calorifere sau ventiloconvectoare. Combinația cu alte sisteme precum cazanul, panourile solare sau piscina este, de asemenea, ușor de realizat, deoarece toate comenzile sunt încorporate în standard în Hitachi Yutaki.

Vezi mai mult...
pompe de caldura Hitachi