Mergi la conţinutul principal

Produse

Baxi

Centrale Baxi, pentru confortul casei tale și a celor dragi!

 

BAXI, unul dintre liderii sectorului de încălzire din Europa, are o tradiție îndelungată în dezvoltarea și producerea centralelor termice și sistemelor de încălzire la cele mai înalte standarde tehnologice. BAXI furnizează soluții complete pentru încălzirea și climatizarea spațiilor rezidențiale și comerciale, care garantează eficiență energetică maximă și confort termic optim. Garanția produselor BAXI se bazează pe calitatea ridicată a componentelor și pe procedurile exigente de control al calității efectuate pe durata proiectării și fabricării acestora.

Centralele Baxi, au fost proiectate pentru incalzirea spatiilor si prepararea apei calde menajere instant. Cu dimensiuni compacte si tehnologie de ultima ora, care asigură fiablitatea și o funcționare eficientă pot fi utilizate in diverse aplicatii.

Prin sistemul inovator, brevetat, automat de control al combustiei denumit GAC (Gas Adaptive Control), centralele termice BAXI garantează combustia optimă, adaptată la calitatea gazului. Centrala funcționează întotdeauna cu auto-adaptare pentru a menține o eficiență maximă, garantându-i utilizatorului final un consum mai redus de gaze, asigurând totodată o diminuare semnificativă a emisiilor de CO2, fapt ce determină o poluare mai redusă a mediului înconjurător.

Vezi mai mult...
baxi

Cu ACM instantanee

Numai incalzire

Numai incalzire

Cu boiler incorporat

Cu ACM instantanee

Cu boiler incorporat

Numai incalzire

Cu ACM instantanee