Mergi la conţinutul principal

Cortina residence, București

PROIECTE REZIDENȚIALE

Cortina Residence - ansamblu rezidențial, București

 

Provocarea.

Cortina Residence este un ansamblu rezidențial localizat în zona de Nord a Bucureștiului, în sectorul 1, amplasat în proximitatea Parcului Herăstrău, cuprinzând 270 de apartamente, ce și-a propus să ofere noilor rezidenți cele mai sigure și confortabile condiții în cadrul caminului lor.

Încălzirea apartamentelor este asigurată centralizat și este de tip mixt, se face atat prin ventiloconvectoare cât și prin calorifere. În acest caz consumul este contorizat pe fiecare apartament, acest sistem reducând substanțial costurile cu încalzirea comparativ cu soluția centralelor de apartament.

Provocarea pentru Radox a fost de a identifica o soluție care să asigure încălzirea aerului dar și dezaburirea geamurilor pentru apartamentele cu ferestre mari.

 

Soluția RADOX.

Datorită suprafețelor mari vitrate, soluția oferită de noi a presupus montajul în pardoseală de convectori tip RCF, cu convectie fortata, în varianta cu grila din aluminiu vopsit. Remarcabili datorită calităților și finisajelor deosebite, aceștia au contribuit decisiv la confortul termic optim, oferind în același timp libertate de amenajare a spațiului și consum redus de energie.