Mergi la conţinutul principal

 

CLIVET: Soluții pentru confort durabil, bunăstarea oamenilor și a mediului înconjurător.

Sistemele Clivet au la bază șase principii cheie care fac produsele și sistemele Clivet unice. Aceste principii sunt cheia pentru crearea sistemelor specifice oricărei aplicații, care au fost întotdeauna parte din ADN-ul Clivet. Ele reprezintă fundamentul pe care Clivet și-a construit noua sa viziune asupra sistemelor, devenind astfel referința pentru sistemele durabile ale viitorului: tehnologia pompelor de caldura, important reimprospatarii aerului, eficienta sezoniera ridicata, descentralizare, multifunctionalitate, sisteme integrate.

 


Sisteme specializate pentru orice aplicație și climat.

Astăzi, clădirile trebuie să ofere un standard ridicat și constant de confort, indiferent de condițiile exterioare. Nu toate clădirile sunt la fel: în funcție de utilizarea lor, există diferențe considerabile în ceea ce privește intensitatea încărcării, cererile simultane pentru apă caldă și răcită, producția de apă caldă menajeră și renovarea aerului.

De aceea, Clivet a creat o serie de soluții de sisteme specializate pentru aplicații care satisfac nevoile specifice ale diferitelor clădiri, optimizând eficiența generală în raport cu sistemele tradiționale (cazane, chillere, AHU). Sistemele specializate Clivet simplifică munca de proiectare și instalare, îmbunătățesc controlul întregului sistem, reduc impactul asupra mediului și, în același timp, optimizează investiția inițială, reduc costurile de funcționare, crescând clasificarea energetică a clădirii și, prin urmare, valoarea sa pe piață.

 

Pompe de caldura- gama rezidentiala Unitati terminale

Aparate de aer conditionat, monosplit si multisplit

   

 
Pompe de caldura- gama comerciala
ROOFTOP-uri

CHILLERE