Cronotermostat modulant cu Wi-Fi Baxi Mago cu protocol GTW17

Cod produs
A7724375
846 Lei
Adauga in cos

Descriere

Baxi Mago este un cronotermostat modulant programabil, comandat prin Internet. El permite controlul confortului locuintei (centrala termica/pompa de caldura) prin Internet, utilizand o aplicatie dedicata.

Aplicatia pentru iOS sau Android poate fi instalata pe un telefon mobil sau pe o tableta si permite controlul uneia sau mai multor locuinte prin: controlul temperaturii ambientului si apei calde menajere conform unor programe personalizabile, reglarea pantelor climatice, vizualizarea parametrilor de functionare, afisarea consumurilor de energie, notificari de avarii detaliate, setarea modului Vacanta, etc.

Protocoalele de comunicare se refera la 3 limbaje diferite pe care Baxi Mago le foloseste pentru a comunica cu centrala termica sau cu pompa de caldura BAXI.

 R-BUS

 OpenTherm (OT)

 BSB

Centralele termice BAXI PRIME si pompele de caldura BAXI ce utilizeaza protocolul de comunicare R-BUS se pot conecta direct la Baxi Mago, fara a fi necesar niciun adaptor / protocol (Gateway). 

Centralele termice BAXI modelele LUNA DUO-TEC E, DUO-TEC COMPACT E si NUVOLA DUO-TEC+ utilizeaza protocolul de comunicare OpenTherm (OT) si necesita conectarea la Baxi Mago prin intermediul adaptorului / protocolului Gateway GTW16.

Centralele termice BAXI modelele LUNA PLATINUM+, NUVOLA PLATINUM+ si POWER 32 + utilizeaza protocolul de comunicare BSB si necesita conectarea la Baxi Mago prin intermediul adaptorului / protocolului Gateway GTW17.

Protocol de comunicare BSB

Alimentare: 24 V

Consum: 1.5 W

Cablu conectare: 50 m maxim

Rezistenta cablu: 2 x 5 ohm

Interval masurabil temperatura ambient: 5 - 60 °C

Centrale BAXI compatibile: Luna Platinum+, Nuvola Platinum+, Power 32+ 

Compatibilitatea completa este garantata doar pentru modelele de centrale BAXI produse incepand cu Ianuarie 2018, cu o serie matricola mai mare de 180000000.

Specificatii tehnice

Specificatii tehnice
Perioada de garanție 3 ani
Greutate (Kg) 0.50

Documente

Cronotermostat Baxi Mago pdf 680.3 KB Descărcați