Condiţii de Garanţie

Garanţie de 10 ani pentru Radiatoarele Radox. Citiţi mai jos cum reuşim:

 

§Folosim cea mai bună materie primă

- aceasta este furnizată de lideri mondiali în domeniul lor, în special de Marcegaglia, Arsonsisi - BASF, Akzo Nobel şi Schloetter

- grosimea ţevii este de 1.1 mm şi nu 0.8 mm, aşa cum optează competitorii; cu cât ţeava este mai subţire, cu atât mai mare este riscul apariţiei porilor în timp 

§Eliminăm posibilitatea apariţiei coroziunii şi a porilor

       - folosim sudura TIG a capacelor colectorilor, care nu permite pătrunderea oxigenului din aer în sudură, reducând riscul apariţiei porilor, spre deosebire de concurenţii noştri, care lipesc capacele

       - utilizăm sudura prin brazare (alamire), care creează un inel de sudură ce asigură o acoperire uniformă cu vopsea şi crom, în comparaţie cu sudura la cuptor, procedeu aplicat de alţi producători concurenţi

       - suntem singurii producători care umplem radiatoarele cu un lichid special de protecţie

§Vopseaua rezistă de 3 ori mai mult decât în cazul concurenţei, conform testelor Akzo Nobel

       - aplicăm procedeul de sablare şi fosfo-degresare a radiatoarelor înainte de vopsire, care permite pregatirea optimă a suprafeţei pentru vopsire, mărind aderenţa stratului de vopsea şi rezistenţa în timp la coroziune

§Staţia de cromare este cea mai performantă din Europa Centrala şi de Est

       - instalaţia noastră de cromare, complet automată şi ecologică, permite prinderea ermetică a radiatoarelor în timpul procesului, împiedicând astfel pătrunderea oricăror acizi şi, implicit,  apariţia ruginii în interiorul radiatoarelor.

       - aplicăm strat dublu de nichel în procesul de cromare, faţă de concurenţii noştri care folosesc cupru; utilizarea cuprului produce substanţe toxice derivate, cum ar fi cianura de cupru, cu efect devastator asupra mediului înconjurător

S.C. RADOX S.R.L., în calitate de producător de radiatoare din oţel şi inox, tubulatură şi coşuri de fum şi importator/distribuitor de echipamente de încălzire şi climatizare, asigură garanţia pentru următoarele produse :

Produs

Perioada de garanţie

Durata medie de utilizare

 Cazane fontă

3 ani

20

 Cazane oţel FONDITAL / alţii

3 / 2 ani

20

 Centrale murale

3 ani

20

 Chillere

2 ani

20

 Vase de expansiune

2 ani

20

 Boilere, vase de acumulare

2 ani

20

 Arzătoare

2 ani

20

 Schimbătoare în plăci

2 ani

20

 Pompe

2 ani

20

 Ventiloconvectori

2 ani

20

 Aeroterme, Generatoare aer cald, Perdele aer

2 ani

20

 Panouri solare

2 ani

20

 Staţii tratare apă

2 ani

10

 Radiatoare din aluminiu, oţel, inox

10 ani

50/25/25

Convectori oţel RC

5 ani

25

 Robineţi, distribuitoare

5 ani

50

 Tevi PE-X, PEX-Al

5 ani

50

 Coşuri de fum

5 ani

20

 Tubulatură tablă galv. şi ALP

2 ani

20

 Anemostate, grile

2 ani

20

 Sisteme climatizare

2 ani

10

 Centrale tratare aer

2 ani

20

 Rooftop-uri

2 ani

20

 Convectori pardoseală

2 ani

20

 Sisteme automatizări

1 an

20

 Ventilatoare

1 an

20

Condiţii de garanţie:

1. Perioada de garanţie începe de la data vânzării.

2. Garanţia produsului se acordă cu condiţia prezentării certificatului de garanţie şi a documentului de plată (factură, chitanţă, bon fiscal).

3. Perioada de garanţie se prelungeşte cu perioada în care produsul a fost în reparaţie.

4. Garanţia se acordă numai pentru defectele de material sau de execuţie datorate producătorului.

5. Pentru a beneficia de garanţie, punerea în funcţiune a produsului trebuie facută numai de personal autorizat, care va instrui utilizatorul asupra folosirii acestuia. Utilizarea produsului trebuie să fie în conformitate cu instrucţiunile de exploatare şi întretinere ale acestuia. Intreţinerea se face periodic de către un service autorizat.

6. Nu fac obiectul garanţiei:

◄► deficienţele estetice (spărturi, zgârieturi, deformări, etc.) observabile în momentul achiziţiei şi reclamate ulterior, cât şi cele cauzate de manipulări neglijente sau accidente, în timpul transportului şi montajului efectuat de cumpărător.

◄► defectele cauzate de: fluctuaţii ale tensiunii de alimentare sau conectarea la o reţea de tensiune necorespunzătoare, intemperii (descărcări electrice atmosferice, inundaţii, etc.), deficienţe hidraulice şi de montaj ale instalaţiei sanitare sau termice - inclusiv pentru radiatoare, regulatorul branşamentului de gaz, coşul de evacuare a gazelor arse, calitatea inferioară a combustibilului, îngheţul instalaţiei, folosirea produsului fără accesoriile obligatorii pentru o funcţionare corespunzătoare, exploatarea în alte condiţii sau scopuri decât cele pentru care a fost produs, netratarea apei de alimentare.

◄► uzura normală a produsului, utilizarea necorespunzătoare, neglijenţa sau accidentele.

7. Orice modificare, intervenţie, reparaţie făcută de cumpărător, persoana necalificată sau neautorizată asupra produsului sau a accesoriilor originale, ruperea sigiliilor, înlocuirea unor piese sau subansamble ce nu sunt originale, duce la anularea garanţiei.

8. RADOX asigură service gratuit în perioada de garanţie şi contra cost PIF-ul şi service-ul în perioada de postgaranţie.

9. În cadrul termenului de garanţie se asigură remedierea gratuită a defectelor apărute şi reclamate de cumpărător sau înlocuirea produsului cu altul similar, în cadrul unei perioade rezonabile de timp (stabilită de comun acord între vânzător şi consumator) şi fără nici un inconvenient semnificativ pentru consumator.

Declaraţie de conformitate

Noi, S.C. RADOX S.R.L., cu sediul in Bucureşti, bd. Timişoara nr. 80, sector 6, înmatriculată la Reg. Com. cu nr. J40/6203/2002, declarăm pe proprie răspundere că produsele menţionate în tabelul de mai sus sunt conforme cu normativele si legislaţia in vigoare.


Detalii şi informaţii la Departamentul service, tel: 021.444.07.41/42, e-mail: [email protected]