Comutare în navigare
Coșul meu

Despre Radox

Grupul a luat naștere în anul 2002, când antreprenorul Cornel Roșu, cu o vastă experiență în domeniul instalațiilor, a înființat compania cu capital integral românesc RADOX.

RADOX se numără astăzi printre primii distribuitori de pe piața echipamentelor HVAC din România, colaborând de-a lungul timpului cu firme de prestigiu din Europa: IMMERGAS, BAXI, GIACOMINI, ECOFLAM, FONDITAL, CORDIVARI, MADEL, SABIANA, TECNOCLIMA, VIESSMANN, ZILMET, etc. Dezvoltarea companiei a avut la baza strategia de a asigura o gamă completă de produse performante și servicii de înaltă calitate.

Specialiștii departamentului tehnic asigură consultanță privind alegerea echipamentelor, în funcție de parametrii tehnico-funcționali specifici fiecărei lucrări, cu aplicații atât în domeniul industrial, cât și în cel rezidențial:

  • gamă completă de soluții pentru încălzire și climatizare
  • proiectare și consultanță tehnică de specialitate
  • confecționare și montare de tubulatură din aluminiu și tubulatură din tablă zincată
  • confecționare și montare coșuri de fum din inox și tablă galvanizată
  • montaj și instalare echipamente
  • punere în funcțiune și service în perioada de garanție și post garanție
  • obținere autorizații de funcționare și verificări tehnice periodice

Mai tarziu, prin înființarea firmelor RADOX RADIATORS și ROCOTHERM RADIATORS și datorită profesionalismului de care a dat dovadă încă de la înființarea primei companii, Grupul a devenit cel mai mare producător român de radiatoare de baie și ornamentale. Capacitatea anuală de producție a celor două fabrici situate în Bucuresti și Campulung Muscel ajunge la 200.000 de radiatoare din otel în varianta vopsit sau cromat. In plus, pentru a satisface cele mai avangardiste așteptări, un departament special produce la comandă radiatoare ornamentale cu design deosebit, atât din oțel, cât și din inox.

La momentul inaugurării primei fabrici, întreaga producție era destinată exportului, cei mai renumiți clienți fiind în Spania, Italia și Belgia.

In timp, datorită dezvoltării pieței interne transpusă prin explozia în domeniul construcțiilor și prin creșterea puterii de cumpărare a consumatorilor, grupul și-a modificat structura de vânzări, comercializând aproximativ 40% din producția anuală de radiatoare în Romania.

Dupa 20 ani de dezvoltare, cele trei societăți: RADOX, RADOX RADIATORS și ROCOTHERM RADIATORS, formează astăzi un grup puternic și competitiv în domeniul instalațiilor de încălzire, climatizare și ventilație.